Peter De Voecht / Photo News
Jan De Meuleneir / Photo News
Nico Vereecken / Photo News
Jasper Jacobs / Belga
Laurie Dieffembacq / Belga
Vincent Kalut / Photo News
Jasper Jacobs / Belga
Bruno Fahy / Belga
Previous
Next

Nieuwsberichten

Accreditaties European Games

Beste leden van Sportspress.be, Het accreditatieproces voor de ‘European Games’ in Krakow-Malopolska is gestart. Accreditatieformulieren kan u vinden op https://www.european-games.org/institutional/media/. Het accreditatieproces loopt tot 15

Klachten van fotografen

Door hun positie tussen de tribunes en het veld zijn fotografen al te vaak slachtoffer van ‘bierdouches’, het werpen van voorwerpen of van pyrotechnisch materiaal.

Over Sportspress.be

Sportspress.be is een organisatie van en voor de Belgische sportjournalisten, fotografen en medewerkers van de verschillende televisiezenders. Aanvankelijk ging onze vereniging door het leven als de Belgische Beroepsbond van Sportjournalisten (BBS), die als sinds 1913 de werking van de sportpers in België organiseert.

Sportspress.be telt momenteel een kleine 1000 professionele en niet-professionele leden uit alle officieel erkende media, gaande van de schrijvende pers (kranten, tijdschriften, online), over de klank- en beeldpers (fotografen, radio en televisie) en de nieuwe media. Het hoofddoel van Sportspress.be bestaat erin de werkomstandigheden van de erkende sportpers te faciliteren.

Lid worden?

Wil je als beroeps- of niet-beroepsjournalist lid worden van Sportspress.be? Vul dan een aanvraagformulier in.

Contacten

Sportmedia

Een overzicht van alle Belgische sportmedia

Sportbonden

Een overzicht van alle Belgische sportbonden

Syndics in het profvoetbal

Een overzicht van alle syndics in het profvoetbal

Syndics Olympische Spelen

Een overzicht van alle syndics van de Olympische Spelen

Sportgala

Sportspress.be organiseert elk jaar het Sportgala, waar de belangrijkste sportprijzen uitgereikt worden. Tijdens dit evenement worden de Sportman, de Sportvrouw, de Belofte, de Ploeg, de Coach en de Paralympiër van het jaar bekend gemaakt.