Nieuws

Sportspress.be telt bijna 1000 leden en u bent één van hen. Via deze rubriek ontvangt u op geregelde tijdstippen een NIEUWSBRIEF, waarin u alles zal kunnen lezen over wat er beweegt binnen onze nationale vereniging.

U zal op de hoogte gebracht worden van alle belangrijke beslissingen die door onze Raad van bestuur en de Algemene vergadering genomen worden, en over onze interventies bij organisatoren van grote sportevenementen, bij clubbestuurders, bij overheidsinstanties, enz.

Sportspress.be heeft werkovereenkomsten afgesloten met verschillende grote sportbonden. Omdat er altijd weer onvoorziene omstandigheden kunnen opduiken die een invloed hebben op uw interviews en reportages, of deze zelfs kunnen verstoren, houden wij de gemaakte afspraken niet alleen nauwlettend in het oog, maar stellen ook geregeld bepaalde aanpassingen voor. We zullen het u allemaal laten weten.

Alle leden worden uitgenodigd om gebruik te maken van deze nieuwsbrief als communicatiemiddel. Aarzel dus niet om in een stukje van maximaal duizend lettertekens een meegemaakt feit te vertellen of een bepaald probleem aan te kaarten waarover samen met de collega’s kan nagedacht worden.

Alle teksten kunnen via e-mail naar Sportspress.be gestuurd worden: info@sportspress.be

Roboticket in het voetbal

Vanaf dit weekend wordt het Roboticket voor de pers geïntroduceerd in de Belgische voetbalcompetitie. Dit Roboticket moet voor uniformiteit zorgen in de accreditaties voor heel

Lees verder »