Nieuws

Sportspress.be telt bijna 1000 leden en u bent één van hen. Via deze rubriek ontvangt u op geregelde tijdstippen een NIEUWSBRIEF, waarin u alles zal kunnen lezen over wat er beweegt binnen onze nationale vereniging.

U zal op de hoogte gebracht worden van alle belangrijke beslissingen die door onze Raad van bestuur en de Algemene vergadering genomen worden, en over onze interventies bij organisatoren van grote sportevenementen, bij clubbestuurders, bij overheidsinstanties, enz.

Sportspress.be heeft werkovereenkomsten afgesloten met verschillende grote sportbonden. Omdat er altijd weer onvoorziene omstandigheden kunnen opduiken die een invloed hebben op uw interviews en reportages, of deze zelfs kunnen verstoren, houden wij de gemaakte afspraken niet alleen nauwlettend in het oog, maar stellen ook geregeld bepaalde aanpassingen voor. We zullen het u allemaal laten weten.

Alle leden worden uitgenodigd om gebruik te maken van deze nieuwsbrief als communicatiemiddel. Aarzel dus niet om in een stukje van maximaal duizend lettertekens een meegemaakt feit te vertellen of een bepaald probleem aan te kaarten waarover samen met de collega’s kan nagedacht worden.

Alle teksten kunnen via e-mail naar Sportspress.be gestuurd worden: info@sportspress.be

Accreditaties European Games

Beste leden van Sportspress.be, Het accreditatieproces voor de ‘European Games’ in Krakow-Malopolska is gestart. Accreditatieformulieren kan u vinden op https://www.european-games.org/institutional/media/. Het accreditatieproces loopt tot 15

Lees verder »

Klachten van fotografen

Door hun positie tussen de tribunes en het veld zijn fotografen al te vaak slachtoffer van ‘bierdouches’, het werpen van voorwerpen of van pyrotechnisch materiaal.

Lees verder »

Newsletter 22 april 2022

Welkom op de vernieuwde website van Sportspress.be. In samenwerking met Golazo hebben we de voorbije maanden hard gewerkt om onze website aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te

Lees verder »